NAŠE LETOVANJE V HOTELU DELFIN V IZOLI 2018

 

 

DOPUSTOVANJE V DELFINU

Tudi letos smo se že skoraj tradicionalno z žužemberškimi upokojenci odpravili 21.aprila 2018 na enotedenski dopust v hotel Delfin v Izolo.

Še kar zimsko oblečeni smo se v dopoldanskih urah vkrcali na avtobus v Dolenjskih Toplicah ter hiteli proti Žužemberku in tam so vstopili še naši upokojenski prijatelji. Že po dveh urah vožnje smo hitro okusili primorsko pomlad in tudi njihovo burjo, ki pa nas je spremljala še naslednja dva dni. Tudi burja nas ni odvrnila od prvih sprehodov po Izoli, še pred tem pa smo se dobro namestili v hotelu Delfin, ki so tudi letos presenetili z nekaterimi novostmi v smislu izboljšav za dobro počutje nas gostov.

Za vsakega izmed nas je bilo vsaki dan poskrbljeno, da nam ni bilo dolgčas. Poleg kopanja v prelepih bazenih zjutraj in zvečer smo si krajšali čas z jutranjo telovadbo v Simonovem zalivu, po zajtrku pa vsakodnevni raziskovalni pohodi do Belega križa, Strunjana, Portoroža, kmetije pod bolnico in pešačenja po pešpoti ob obali do Kopra. Dnevi so prehitro minili, da bi si ogledali vse kar smo si zadali za cilj zato smo sklenili, da drugo leto zopet pridemo v Izolo in nadoknadimo zamujeno.

Tudi vreme se je spreobrnilo v čisto pomlad, ko smo po sedmih dneh zapuščali Izolo zato smo kar z navdušenjem pričakali avtobus, ki nas je odpeljal proti domu in novim nalogam naproti.

Udeleženec dopusta

Drago Zupančič

 Fotografije Javoršek na Facebook_u

Delfin logo DELFIN

Pusti sporočilo